2018. február 3., szombat

Hálás vagyok #44.

A hetünk a betegségek jegyében telt és zajlott. 
Most túlélő üzemmódban vagyunk.

♥Vasárnap Nimród és Kata a mamánál aludt. Zsófia itthon maradt, és kicsit nyugiba kibontakozhatott. Ő az a típus, aki szeret egyedül lenni és elfoglalni magát. Most pedig egyik tesó sem nyomult rá. Szerintem élvezte.
:( A tanulással továbbra is küzdünk, még akkor is, ha javultak a jegyei. 
♥ Rendszerezni kezdtem a gépemen a rajzaimat és a dolgaimat. Elég nagy munka, mert az utóbbi időben volt időm sokat rajzolni, és mire beszkennelem, belerakom a megfelelő mappába, kiválogatom, hogy ne legyen ugyanaz meg többször... nos, elég időigényes.
♥ :( 3 fejezet megint kész. Sajnos nagyon lassan haladok az írással. Ezen a héten nem is volt időm. 
♥ Férj főzött. 
♥ Elkezdtem olvasni egy könyvet. Ez azért nagy öröm, mert mostanában nem volt ilyesmire lehetőségem és örülök. Remélem, hogy a végére is érek hamarosan. :)
♥ Férjjel boltoztunk, csodaklassz érzés.
♥ Szivárványt látni. Ezt anyósom előtt fotóztam. :) De igazából eszembe jutott Noé és az isteni ígéret.

 ♥ Megvettük a magokat a kertünkbe. 

 ♥ Férj felrobizta a kertet. Már látom, hogy nagyon vágyik ki.
 ♥ Zsófia egyedül ment úszni.
 ♥ Kata kedd estére, Nimród szerda reggelre lázasodott be. Innentől kezdve minden borult.
 ♥ Levest főztem nekik, és ebből a Facebookon egy hatalmas nagy vita támadt. Pedig csak egy levesnek indult. (Vannak fárasztó emberek, akik erős küldetéstudattal rendelkeznek, és meg akarják mondani az embereknek a tutit, de úgy, hogy nem zavarja őket, hogy másnak más a véleményük.) Pedig a gyerekeim csak "gyógylevest" kértek.

 ♥ Zsófia egyre ügyesebben úszik. Szeretem őt nagyon, mert nagyon kreatív és mert nagyon különlegesen lát dolgokat, de azt kell mondjam, hogy ez az oktatási rendszer nem igazán fekszik neki. Éppen ezért küzdünk. Nem a nem tudás miatt, hanem a nem érdeklés miatt. :(
:) Továbbá az iskola azért is küzdelmes neki, mert az utóbbi időben céltáblává vált. A másképpen gondolkodó gyerekek furcsák. Ő nem áll be a sorba piszkálni a másikat, nem aláz meg senkit, de őt sokat bántják. Ebből volt konfliktusunk a tanárnénivel is, aki legtöbbször Zsófiban kereste a hibát, mert szerinte ovisan viselkedik. De Férj beszélt vele, és elmondta az okokat és indokokat. Reméljük, hogy lesz foganatja és látszata.
Itthon lenni a gyerekekkel nagyon jó volt, sokat játszottunk.
♥ Nimród zongorából kiválóan megfeleltet kapott. :) Nagyon büszke is magára. 
♥ Vettünk az Aldiban mágneses betűket, és vettem hozzá táblafilcet is, úgyhogy azóta a gyerekek kedvenc szórakozása ez lett:

 

♥ Találtam egy új sorozatot, ami vicces és elgondolkodtató. Alapvetően nem nagy szám, hamar el is kaszálták, de volt benne egy mondat, ami szerintem valóban így van. Tényleg nem volt nagy szám, de érdekes volt. Elkaszálták, mert valószínűleg úgy gondolták, hogy nincsenek, nem léteznek lelkizős pasik, de nekem tetszett. Azt vettem észre, hogy ha tetszik egy sorozat, az általában 1-2 évadot ér meg. Nem is értem... Biztos az én ízlésem más, mint az elvárás. :)
"MICSODA VILÁGBAN ÉLÜNK, AHOL A NŐK FÉRFIASABBAK A FÉRFIAKNÁL?"
Tartalom:
A Nagyágyúk (Big Shots) egy 2007-es csupán 11. részt megélt alkotás. A január 2-án induló sorozatban négy fiatal, nagymenő üzletember, Duncen, James, Brody és Karl magánéleti és munkahelyi gondjait követhetjük nyomon. A társaság rendkívül színes, akad köztük elvált, notórius hűtlen és igazi szobapapucs. Közös nevezőjük a jóképűség, a gazdagság és a nők meghódítása és kibeszélése minden mennyiségben.
 ♥ Szombaton Férj ment csak el gyülekezetbe Zsófival. Mi a két kicsivel itthon együtt voltunk, és pihentünk. Jó volt, csak ellenni. :)
♥ Este kötöttem. Már elég jól áll a pulóverem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése