2016. szeptember 19., hétfő

Kert rendezés

Itt az adósságom. Az udvarunkon mindig sok minden van. 3 gyerekünk rendszeresen gondoskodik erről. Ti. arról, hogy ledobálva legyenek a dolgaik.
De mi Férjjel hadat üzentünk a rendetlenségnek, és kitakarítottuk az udvarunkat.
Olyan nagyon szép lett!

Sok rózsánk volt, de mindegyik benyúlt a bejárathoz, a házhoz, és nem lehetett közlekedni. Szomorú szívvel, de kivágtuk őket. Egyet hagytunk meg, amelyiknek még illata is van. (Hamarosan a műanyag dobozok is eltűnnek a színről, mert azok mind - valami "véletlen" folytán kilyukadnak, eltörnek stb. De még nem férnek bele a kukába. :) )

 
 Nem mondom, hogy nincs még mit elvégezni, de akkor is szép lett az udvar, és mi örülünk neki. Remélem, hogy a Fiókáink is így döntenek majd.
A legtöbb gondot mindig a tyúkokhoz vezető lépcső okozza. A csajok (mármint a tyúkok) rendszeresen lekotorják a füvet, a gazokat, a leveleket, és mindig úgy néz ki a lépcső, hogy szörnyű. De most ennek is hadat üzentünk, és most mindenki örül. 

Belefogtunk és belefogunk még néhány nagyobb projektbe. 
AZ viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kertünk nem szép. Jelenlegi állapotában nem merem nektek megmutatni. Kicsit elhanyagoltunk, nem volt rá időnk. De azért hálásak vagyunk annak, ami van, és ami megtermett benne. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése